اپلیکیشن

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

در این مقاله به معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس یا Meeting Apps آشنا خواهید شد که با استفاده از آن‌ها می‌توان به آسانی جلسات متعددی برگزار کرد.

با به وجود آمدن ویروس همه‌گیر کرونا استفاده از ویدئو کنفرانس در سراسر جهان به منظور انجام جلسات و کنفرانس‌ها با رشد بالایی همراه شده است. با توجه به اینکه ویروس کرونا در حال حاضر و تا این زمان غیر قابل پیش بینی بوده و با تمام کسب و کارها و زندگی روزمره ما همراه است، لزوم استفاده از ویدئو کنفرانس پیش از پیش احساس خواهد شد.

ارائه دهندگان خدمات ویدئو کنفرانس امکانی را فراهم آورده‌اند تا جلسات با هزاران شرکت کننده نیز فراهم شود. با استفاده از برنامه‌های رایگان ویدئو می‌توان در بسیاری از هزینه‌های خود مانند هزینه‌ها سفر صرفه جویی کنند و باعث افزایش بهره‌وری نیز شوند. در ادامه به معرفی چند اپلیکیشن یا برنامه رایگان ویدئو کنفرانس اشاره خواهیم کرد که هریک امکاناتی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند.

بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس

1. GoToMeeting

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

برنامه یکی از بهترین برنامه های رایگان ویدئو کنفرانس است که در بستری امن و ساده امکان برقراری ارتباط را برای همه به ارمغان می‌آورد. برنامه GoToMeeting از امکان به اشتراک گذاری صفحه نمایش نیز برخوردار است و بدین ترتیب می‌توان به آسانی جلسه‌ حضوری را شبیه سازی کرد.

برنامه رایگان ویدئو کنفرانس GoToMeeting با مایکروسافت آفیس هماهنگ بوده و در آن نیز امکان ایمیل و چت هم فراهم شده است. نکته قابل توجه آن است که این برنامه در زمان برگزاری ویدئو کنفرانس صوتی کاملا رایگان بوده ولی برای استفاده از امکان ویدئو کنفرانس تصویری باید هزینه کمی برای دسترسی پرداخت شود.

همچنین در نسخه رایگان GoToMeeting تنها امکان برقراری تماس میان سه نفر وجود دارد و برای افزایش تعداد افزایش باید هزینه پرداخت شود.

این برنامه از 15 شرکت‌کننده تا 125 نفر را بسته به نوع اشتراک پشتیبانی می‌کند. این اپلیکیشن برای مشاغل کوچک یا تیم‌های کوچک در یک تجارت فوق‌العاده است. همچنین تنظیماتی برای به حداکثر رساندن کیفیت تماس و تصویر وجود دارد و لینک‌های دعوت را برای پیوستن به جلسات و همچنین گپ‌ها در اختیار شما قرار می‌دهد.

2. RingCentral Video (بهترین مجموعه ارتباطی همه کاره)

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

برنامه رایگان ویدئو کنفرانس RingCentral Video یکی از فوق العاده‌ترین برنامه‌های ارتباطی است که بستری یکپارچه و قابل اعتماد را برای کاربران به ارمغان می‌آورد. با استفاده از این نرم افزار می‌توان از یک کنفرانس صوتی و تصویری با کیفیت HD بهره‌مند شد و جلسات خود را برگزار کرد. نرم افزار RingCentral Video از امنیت بالایی مانند سایر نرم افزارهای دیگر که در طول از آن‌ها استفاده می‌کنیم، همچون Microsoft Teams, Salesforce, Slack و … برخوردار است.

3. Pexip

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

Pexip یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای انجام ویدئو کنفرانس است. میزبان این نرم افزار را می‌توان میان وب یا سرویس ابری مانند Microsoft Azure, Google Cloud, or Amazon Web Services  انتخاب کرد.

4. TeamViewer

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

امنیت نرم افزار TeamViewer تا حدی زیاد است که توانایی رقابت با سیسکو را دارد. صفحه اصلی این نرم افزار با 1.3 میلیارد دستگاه امنیتی، از راه دور پشتیبانی می‌شوند تا امکان برگزاری جلسات آنلاین فراهم شود.

یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد نرم افزار TeamViewer آن است که امکان برگزاری چندین جلسه را به صورت همزمان در سیستم عامل‌های Mac‌ و در زبانه‌های مرورگر فراهم می‌کند.

همچنین این نرم افزار امکان قرار دادن یادداشت را نیز فراهم کرده تا با استفاده از آن بتوان پیام‌ها را به آسانی به دیگران انتقال داد. 
از دیگر ویژگی‌های نرم افزار TeamViewer آن است که از افزونه‌هایی مانند TeamViewer QuickJoin برخوردار بوده که با بهره‌مندی از آن می‌توان به آسانی و در زمان کوتاهی میان مشتریان جلسه برگزار کرد.

نصب این افزونه بسیار ساده است و از تمامی سیستم عامل‌های Mac ،Linux ،Android ،Windows Chrome OS و iOS پشتیبانی می‌کند. نرم افزار TeamViewer از امکان چت نیز برخوردار است و با استفاده از آن می‌توان گفت و گوی متنی نیز داشت.

5. ezTalks Meetings

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

نرم افزار ezTalks Meetings از بهترین نرم افزارهای رایگان ویدئو کنفرانس است که نه تنها امکان برگزاری یک ویدئو کنفرانس تصویری HD را فراهم می‌کند، بلکه تخته سفید آنلاینی نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد تا بتوانند طرح‌ها و یادداشت‌های خود را روی آن پیاده کنند. این نرم افزار از حداکثر 100 نفر در یک کنفرانس پشتیبانی می‌کند.

6. Cisco Webex ( بهترین مورد برای حوزه بهداشت و درمان)

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

وبکس سیسکو از بهترین و کامل‌ترین برنامه های رایگان ویدئو کنفرانس است که با توجه به امکاناتی که در اختیار کاربران قرار می‌دهد، بسیار موثر واقع شده است. وبکس سیسکو در نسخه رایگان خود تنها امکان برگزاری کنفرانس میان سه نفر را می‌دهد ولی با خرید لایسنس،  امکان استفاده افراد بیشتری فراهم خواهد بود.

کاربرانی که از سیسکو اسپارک استفاده می‌کنند، می‌توانند به آسانی از وبکس استفاده کنند زیرا این دو نرم افزار با یکدیگر همپوشانی دارند. باید گفت وبکس سیسکو انتخابی ایده آل برای تمامی شرکت‌های بزرگ و کوچکی است که امنیت برای آن‌ها حرف اول را می‌زند.

این برنامه بیش از 35 سال در صنعت ارتباطات از راه دور بوده است و به همین دلیل، دارای رتبه بالایی بین نرم افزار های ویدئویی می‌باشد. Cisco WebEx قابلیت‌های متنوعی ارائه می‌کند. از جمله این قابلیت‌ها به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

  • برگزاری جلسات ویدئو کنفرانس
  • دارا بودن ابزار های متنوع برای تماس
  • آموزش آنلاین
  • همکاری تیمی
  • ضبط و ویرایش جلسات
  • پشتیبانی از سیستم عامل های مختلف

از Webex می‌توان به عنوان یک نرم افزار مناسب در حوزه پزشکی استفاده کرد. از جمله راه حل های آن در حوزه پزشکی برقراری تماس اداری، ضبط تصویری وقایع، همکاری تیمی، ملاقات اینترنتی با بیماران، همکاری با تیم های مراقبت و فناوری اطلاعات و .. است.

برخی از نکات مهم استفاده از Cisco Webex عبارت اند از :

  • امنیت بالا با رمز گذاری قوی 
  • تماس تصویری و صوتی با کیفیت بالا
  • استفاده از قابلیت آموزش مجازی به همراه ضبط، ویرایش و بازپخش جلسات
  • قابلیت اشتراک گذاری کل صفحه یا صرفا یک صفحه خاص 
  • ادغام با اپلیکیشن های Slack ،G Suite ،Salesforce 
  • مجهز به هوش مصنوعی 
  • سازگار با سیستم عامل های مختلف رایانه، موبایل و .. 

Cisco Webex بهترین انتخاب برای کسانی می‌باشد که کیفیت و امنیت را اولویت قرار می‌دهند. قیمت برنامه از 13.50 دلار ماهانه برای هر میزبان شروع می‌شود البته باید در نظر داشت که عضویت در آن رایگان است.

7. Skype for Business

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

نرم افزار اسکایپ از نرم افزارهای نام آشنایی است که همه با آن آشنا هستند. این نرم افزار امکانی را فراهم آورده تا هم بتوانند در بستر وب و به صورت رایگان کنفرانس ویدئویی داشته باشند. به طور کلی اسکایپ امکان به اشتراک گذاری صفحه را فراهم می‌آورد و این امکانی است که با استفاده از آن می‌توان جلسات را بهتر و موثرتر برگزار کرد.

هر کاربری که بخواهد از اسکایپ استفاده کند، باید حتما ثبت نام اولیه‌‌ای انجام دهد و مخاطبانی که با آن‌ها تمایل به برگزاری کنفرانس را دارد را به لیست مخاطبان استفاده کند.  
Skype for business نرم افزاری برای کسب و کارهای کوچک است که با استفاده از آن امکان برقراری ارتباط میان 25 کاربر وجود دارد. باید گفت این نرم افزار از سیستم عامل دسکتاپ، اندروید و iOS پشتیبانی می‌کند تا کنفرانس تمام کاربران بتوانند از آن استفاده کنند.

8. Zoom

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

برنامه زوم، برنامه‌ رایگان ویدئو کنفرانس است که تنها امکان برقراری ارتباط رایگان به مدت 40 دقیقه را فراهم می‌کند. همچنین باید گفت در نسخه رایگان این نرم افزار تعداد کاربران محدود به سه نفر است. از ویژگی‌های برنامه زوم می‌توان به ضبط MP4 جلسات، امکان استفاده از تخته سفید مجازی، به اشتراک گذاری صفحه نمایش، چت خصوصی و گروهی اشاره کرد.

9. Apache OpenMeetings

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

نرم افزار Apache OpenMeetings از طراحی ساده و زیبایی برخوردار است که با استفاده از آن امکان برگزاری کنفرانس در بستر وب فراهم شده است. از ویژگی‌های برنامه رایگان ویدئو کنفرانس Apache OpenMeetings می‌توان به پیام رسانی سریع، ویرایش اسناد مشترک و تخته سفید مجازی را نام برد. با توجه به اینکه این برنامه یک برنامه ̣open source است، این امکان را فراهم می‌آورد تا با برنامه نویسی بتوان مطابق با نیاز خود آن را توسعه داد.

10. join.me

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

نرم افزار join.me توسط تیم LogMeIn ایجاد شده و با توجه به ساختار ساده‌ای که دارد، کار با آن حتی برای افرادی که دانش محدودی در زمینه استفاده از نرم افزارها داشته باشند، نیز بسیار ساده خواهد بود. این نرم افزار امکان به اشتراک گذاری صفحه و استفاده از تخته سفید مجازی را برای کاربران فراهم کرده و در بیش از 40 کشور می‌توان از آن استفاده کرد. نکته قابل توجه درباره نرم افزار  join.me آن است که این نرم افزار با Google Calendar و Outlook ادغام می‌شود و از همین جهت می‌توان به آسانی نسبت به سازماندهی جلسات کمک کرد.

Google Hangouts .11

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

شرکت گوگل راه‌های مختلفی را برای ایجاد ارتباط به وجود آورده است که یکی از آن‌ها Google Voice است. به طور کلی Google Voice و Google Hangouts از عملکرد یکسانی برخوردار هستند ولی Google Hangouts از قابلیت‌های بیشتری مانند ارسال پیام سریع، دریافت و ارسال sms، به اشتراک گذاری صفحه و چت ویدئویی نیز برخوردار است. همچنین باید گفت که Google Hangouts با استفاده از سامانه ویپ نیز قابل استفاده خواهد بود.

این برنامه مانند برنامه‌های WebEx و Skype به منظور دسترسی به حساب کاربری نیاز خواهد داشت. به طور کلی Google Hangouts برنامه رایگان ویدئو کنفرانس مناسب برای کسب و کارهای کوچک است زیرا در تعداد کاربران آن محدود وجود دارد و تنها 10 نفر می‌توانند در جلسه آنلاین حضور داشته باشند.

برخی از امکانات و قابلیت های برنامه Google Meet اندروید:

  • برگزاری جلسات ویدئویی تا ۲۵۰ شرکت کننده به صورت همزمان
  • قابلیت نوشتن شرح همزمان تصاویر با تکنولوژی تبدیل متن به گفتار گوگل
  • دسترسی آسان – تنها با تولید یک لینک و دادن آن به افراد می‌توانید آن ها را برای شرکت در جلسات ویدئویی دعوت کنید.
  • قابل استفاده روی موبایل و دسکتاپ
  • ارائه شماره تماس بین المللی برای کسانی که ترجیح می‌دهند با آن ها تماس گرفته شود.
  • ادغام با تقویم برای برنامه ریزی یکپارچه و دسترسی آسان به جزئیات جلسه

12. Slack

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

Slack ابزاری خوب برای ارتباط بهتر است و همه می‌دانیم ایجاد و حفظ ارتباط همیشه یکی از دغدغه‌های بشر بوده و همیشه به دنبال ابزاری بهتر برای این کار بوده است. امروزه دنیا به گونه‌ای شده که وقتی شما در محل کارتان حاضرید، عده‌ دیگری از همکارانتان در منزل مشغول کار هستند.

ما ابزار‌های مختلفی را برای حفظ ارتباط میان اعضای تیم امتحان کردیم که اولین ابزار AOL Instant Messenger بود. بعد از آن از Campfire و HipChat استفاده کردیم و الان هم Slack ابزار منتخب ما برای حفظ این ارتباط شده است.

این اپلیکیشن یک ابزار فوق العاده و ضروری و در عین حال رایگان برای تیم هایی است که بخش هایی از کار آن ها به صورت دورکاری انجام می‌شود. Slack در اصل مجموعه‌ای از چت‌روم‌های خصوصی یا پیام‌های فوری است.

شما افراد را به انجمن Slack خود دعوت می‌کنید و می‌توانید از سه طریق وب اپلیکیشن، موبایل اپلیکیشن و دسکتاپ اپلیکیشن به Slack دسترسی داشته باشید. یک چت‌روم عمومی هم وجود دارد اما شما می‌توانید در گروه‌های کوچک دونفره هم با دیگران ارتباط برقرار کرده و یا چت‌روم‌های مختص به خود را برای پروژه‌ها یا عناوین مختلف ایجاد کنید.

Slack دیگر فقط یک چت‌روم معمولی نیست بلکه با وجود ضمیمه‌ها و پلاگین‌هایی که شما را به سرویس‌های دیگر متصل می‌کند،تبدیل به یک ابزار ارتباطی قدرتمند شده است.

13. BigBlueButton

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

نرم ‌افزار BigBlueButton یک سیستم وب کنفرانس متن‌ باز (Open source) است. اساس این نرم‌ افزار بر روی سیستم عامل لینوکس نوع GNU/Linux به خصوص توزیع اوبونتو قرار گرفته است که البته با استفاده از Ubuntu 16.04 اجرا می‌‌شود. 

BigBlueButton یک سرویس وب کنفرانس با یکپارچگی بسیار بالاست و از این رو می‌تواند انتخاب اول، برای برگزاری کلاس آنلاین و تولید محتوا باشد.

هدف نرم افزار BigBlueButton این است که هر فراگیر به وسیله ی یک مرورگر وب، بتواند آموزش مجازی را با کیفیت بالا تجربه کند.

نرم افزار بیگ بلو باتن تمام قابلیت های اصلی که در وب کنفرانس مورد نظر شماست را به صورت آنلاین فراهم می‌کند از جمله:

  • پخش ویدئو
  • پخش صدا
  • سمینار
  • گفتگوی متنی (چت)
  • ضبط جلسات برای فراگیران
  • و…

تمامی امکاناتی که برای یک کلاس آموزشی نیاز دارید در مجموعه‌ای ساده اما کامل و پیشرفته جمع اوری شده است و شما تنها با یک دکمه به دنیای آموزش و یادگیری دسترسی خواهید داشت.

نرم افزار BigBlueButton تعامل کاربران با یکدیگر را از طریق ویژگی هایی همچون قابلیت یادداشت نویسی٬ رای گیری٬ بخشی برای استراحت (breakout rooms). نرم افزار BigBlueButton سازگار با JAWS و NVDA است و از آنلاین یادداشت گذاشتن پشتیبانی می‌کند.

14. BlueJeans (بهترین نرم افزار برای کار از راه دور)

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

BlueJeans یکی از بهترین نرم افزارهای کنفرانس ویدیویی برای هر یک از مشاغل به شمار می رود. با استفاده از آن، کاربران از هر نقطه جهان می‌توانند، میزبان یا شرکت کننده جلسات ویدیویی باشند و به کسب و کار ها در هر اندازه ای که باشند، کمک می‌کند تا بدون دردسر، جلساتی پویا و جذاب داشته باشند.

 هم اکنون این برنامه مورد اعتماد برند های جهانی از جمله ADP ،Facebook ،Zillow ،Intuit و National Geographic است. کنفرانس های ویدیوی این نرم افزار دارای 4 نوع مختلف زیر است که بسته به نیاز خود، می توانید یکی از آنها را انتخاب کنید.

  • BlueJeans Meetings – دارای کنفرانس های ویدیویی، صوتی و وبِ سازگار با هر دستگاه است.
  • BlueJeans Rooms- دارای اتاق های کنفرانس صوتی با امکان تماس تک نفره است. 
  • BlueJeans Events- رویدادهای تعاملی را برای مخاطبان زیاد به جریان می اندازد.
  • BlueJeans Gateway- در هر جلسه امکان برقراری تماس به تیم های مایکروسافت را میسر می‌کند.

این اپلیکیشن اخیرا توسط Verizon (شرکت مخابرات امریکایی) خریداری شده است بنابراین کیفیت تماس تصویری بالایی دارد.

امکانات

  • دارای قابلیت پیوستن به یک مکالمه ویدیویی با حداکثر 50 شرکت کننده 
  • ایجاد جلسات نامحدود و  قابلیت ضبط مکالمه ویدئویی به مدت 5 ساعت 

15. Whereby (بهترین نرم افزار کنفرانس ویدیویی ساده)

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

اپلیکیشن Whereby نیاز به دانش و مهارت خاصی ندارد و جزء یکی از ساده ترین پلتفرم ها به شمار می رود. برای استفاده از این اپلیکیشن نیاز به نصب برنامه نیست، شما باید برای خود یک ناحیه کاربری بسازید، سپس می‌توانید یک چت روم با URL مد نظر ایجاد نمایید. بعد از آن، لینک چت روم را برای شرکت کنندگان بفرستید تا آنها بتوانند وارد چت روم شما شوند. 

اپلیکیشن Whereby با هر دستگاهی سازگار می‌باشد و قابل استفاده برای اندروید و iOS است. همچنین دارای قابلیت ضبط و بازپخش جلسات نیز می‌باشد. Whereby ساخت کشور نروژ است و از قانون GDPR  «مقررات محافظت از داده‌های عمومی» پیروی می‌کند.  

ویژگی ها، مزایا و نکات برجسته Whereby:

  • چت آنلاین حین تماس تصویری بدون قطع کردن میکروفون
  • جلسات به صورت پیش فرض قفل می باشند و مدیران می توانند انتخاب کنند که چه کسانی اجازه ورود داشته باشند. 
  • دارای قابلیت ایجاد یا پیوستن به یک مکالمه ویدیویی با حداکثر 50 شرکت کننده
  • میزبان، توانایی قطع میکروفون اعضا و خاتمه جلسه را دارد. 
  • شرکت کنندگان می توانند در حین جلسه، سایر تب ها را باز کرده و در وب سایت های دیگر جستجو کنند. 
  • امکان افزودن برند تجاری و آرم شرکت در جلسات آنلاین. 
  • امکان ادغام با اپلیکیشن های Outlook Calendar و Google Calendar
  • دارای قابلیت ضبط، ویرایش و بازپخش جلسات.
  • قابلیت تماشا فیلم در YouTube در حین جلسه. 
  • پشتیبانی از تلفن همراه، یکپارچه سازی با Google Docs و اشتراک گذاری صفحات.

در نسخه رایگان این برنامه بر خلاف نرم افزار های دیگر، تنها قابلیت ایجاد یک جلسه ویدئو کنفرانس با 4 شرکت کننده وجود دارد. قیمت برنامه از 9.99 دلار ماهانه برای هر میزبان شروع می شود.

16. Global Meet (بهترین نرم افزار برای برگزاری کنفرانس های ویدیویی بین المللی)

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

GlobalMeet یکی دیگر از بسترهای ارتباطی تجاری محبوب است. همانطور که از نام آن پیدا است، برای پاسخگویی به تماس های بین المللی ساخته شده است. این اپلیکیشن در بیش از 160 نقطه در 60 کشور مختلف قرار دارد و این امر سبب افزایش کیفیت مکالمه تلفنی مختلف می شود .

ویژگی ها، مزایا و نکات برجسته GlobalMeet :

  • ارائه راه حل های سخت افزاری برای یکپارچه سازی کامل
  • دارای قابلیت پیوستن به یک مکالمه ویدیویی از طریق تلفن همراه
  • پیوستن به تماس تصویری از طریق یک رابط کاربری (ui)، تنها با کلیک کردن صورت خواهد گرفت
  • انتشار فیلم با کیفیت بالا با قابلیت اشتراک گذاری همزمان صفحه
  • دارای قابلیت ضبط و بازپخش جلسات
  • پشتیبانی 24/7 از طریق چت آنلاین، تلفن و ایمیل 

نسخه رایگان این برنامه دارای محدودیت می‌باشد قیمت برنامه ماهانه به ازای هر میزبان از 12 دلار شروع می شود.

17. Life Size (بهترین گزینه برای ارائه تصاویر با کیفیت)

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

Zoom (اپلیکیشن ویدئو کنفرانس) از لحاظ امنیتی برای همه افراد مناسب نیست و این امر سبب جذب شرکت ها به سمت پلتفرم لایف‌سایز شده است زیرا این نرم افزار از لحاظ تنظیمات و ویژگی مشابه با Zoom می‌باشد. ویدئو کنفرانس لایف سایز با هر دستگاهی سازگار بوده و قابل استفاده برای ملاقات با همکاران، مشتریان، کارمندان و… از هر نقطه در جهان است. 

ویژگی ها، مزایا و نکات برجسته Lifesize:

  • وضوح تصویر بالا و به اشتراک گذاری صفحه با کیفیت 4K
  • دارای قابلیت پیوستن کاربران نامحدود به مکالمه ویدویی 
  • برگزاری جلسات بزرگ با حداکثر 500 شرکت کننده 
  • برگزاری لایو با حداکثر 10 هزار بازدید کننده 
  • قابلیت مدیریت کاربران از طریق وب سرور
  • دارای استاندارد رمزنگاری پیشرفته به منظور امنیت بیشتر 
  • قابلیت همگام سازی با Slack ،Microsoft Teams ،Skype

برای افرادی که به یک سیستم کامل اتاق جلسات نیاز دارند، Lifesize دارای راه حل های همه جانبه سخت افزاری می‌باشد. قیمت برنامه ماهانه به ازای هر میزبان از 12.50 دلار شروع می‌شود البته این اپلیکیشن برای حداکثر 10 شرکت کننده با جلسات نامحدود به صورت رایگان است.

18. Blackboard Collaborate (best video conferencing apps)

معرفی بهترین اپلیکیشن‌ های ویدئو کنفرانس Meeting Apps

نرم افزار Blackboard Collaborate مخصوص موسساتی است که قصد برگزاری کلاس های آنلاین فعال، با محیط دوستانه و گرم را دارند. قابلیت های این نرم افزار ماورای قابلیت های ویدیو کنفرانس های سابق است و منطبق با نیازهای امروز است.

استفاده از این نرم افزار با قابلیت های انعطاف پذیر و بیشمار آن موجب می‌شود تا محصلین به گونه ای درگیر محیط کلاس شوند که فراموش کنند کلاس حضوری نیست. این نرم افزار به هزاران محصل در حوزه ی آموزش عالی، شرکت ها، جلسات دولتی در سراسر دنیا کمک می‌کند تا تبادل آنلاین بهتری داشته باشند.

نرم افزار Blackboard Collaborate Mobile App به کاربران Blackboard Collaborate این امکان را می‌دهد که جلسات خود را از طریق Apple iPad، iPod Touch و تمامی دستگاه های آیفون اجرا کنند.

با استفاده از این نرم افزار، کارهای زیر را می‌توان انجام داد:

  • وایت بورد را مشاهده کنید
  • نرم افزاری را روی صفحه ی نمایش کاربر دیگری مشاهده کنید.
  • دسترسی به اتاق های breakout (گروه بندی)
  • فرستادن و دریافت پیغام
  • گوش دادن به دیگران و صحبت کردن با آن ها
  • پاسخ دادن به رای گیری ها

 

الان وقتشه!

جهت مشاوره و ساخت طراحی سایت حرفه ای و بهینه سازی سایت و تولید محتوا تماس بگیر

نویسنده

مدیر سایت

حمیده عابدی کارشناس کامپیوتر رشته نرم افزار هستم و مشغول کار در در زمینه طراحی سایت با وردپرس و آشنا به سئو و بهینه سازی سایت، تولید محتوا، برنامه نویسی HTML, CSS هستم.

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *