آیا به دنبال روشی آسان برای مدیریت همزمان چند سایت وردپرس هستید؟ نظارت بر چندین وب سایت و به روز نگه داشتن آنها میتواند بسیار سخت و وقت گیر باشد. خوشبختانه چندین ابزار مدیریت سایت وردپرس وجود دارد که مدیریت چندین وب سایت وردپرس از یک داشبورد را بسیار آسان میکند. این ابزارها به شما کمک میکنند تا ضمن به روز نگه داشتن تمام نصب ها و افزونههای وردپرس، در وقت خود صرفه جویی کنید.
در این مقاله، ما بهترین ابزارها را برای کمک به شما در مدیریت حرفهای همزمان چندین سایت وردپرس از طریق یک داشبورد، به اشتراک خواهیم گذاشت.
ابزارهای مدیریت سایت وردپرس
قابلیت وردپرس مالتی سایت تنها گزینهای نیست که برای مدیریت وبسایتهای چندگانه وردپرس مورد استفاده قرار میگیرد. نرم افزارهای مدیریت وردپرس نیز مانند وردپرس شبکه کار میکنند اما محدودیتهای دامنه و کنترل را ندارند. در ادامه به مزایا و معایب این ابزارها خواهیم پرداخت.
ویژگیهای مثبت
- ابزارهای مدیریتی وردپرس منحصر به فرد هستند و تمام وبسایتها تنظیمات خاص خود را دارند.
- وبسایتهای مدیریت شده به ارتباط با یکدیگر نیازی ندارد و نیازی نیست که در یک سرور قرار داشته باشند.
- بهروزرسانیها به صورت جداگانه بر روی هر سایت اجرا میشود میتوانیم وظایف دیگری مانند فعال یا غیرفعال سازی افزونه و قالبها داشته باشید.
- با مشکل سازگاری افزونه یا قالبهای وردپرسی مواجه نخواهید شد چون وبسایتهایی که به کمک این ابزارها مدیریت میشوند به صورت جداگانه نصب شدهاند و در یک شبکه یا سرور نیستند بنابراین هر چیزی روی وبسایت مستقل عمل خواهد کرد و تنها مدیریت آنها به صورت یکجا با و به کمک این ابزار است.
به علاوه وابسته به نوع ابزار مدیریت وردپرس، امکان تجزیه و تحلیل اسپمها، کارایی، امنیت و… برای همه وبسایتها از طریق داشبورد فراهم است.
- نظارت بر امنیت، مانیتورینگ و کنترل سرعت
- امکان برنامهریزی و مدیریت برنامههای پشتیبان گیری برای هر وبسایت
- امکان ایجاد دسترسی به سایرین برای مشاهده وبسایت از طریق داشبورد
- اضافه کردن اعضا یا مشتریان امکان ایجاد محتوای جدید از طریق داشبورد
ویژگیهای منفی
- استفاده از ابزارهای مدیریتی هزینهبر است.
- برای پیکربندی تنظیمات و سفارشیسازی افزونهها و قالبهای یک وبسایت باید وارد سیستم وردپرس همان وبسایت شوید.
- منحنی یادگیری این ابزارها کمی پیچیده است ممکن است برای یک توسعهدهنده حرفهای خوب و برای یک تازهکار پیچیده باشد.
چه مواقعی میتوانیم از ابزارهای مدیریت سایت وردپرس استفاده کنیم؟
در حال حاضر استفاده از ابزارهای مدیریتی یک ایده بسیار مناسب برای توسعهدهندگان و یا سازمانهای خصوصی است که تلاش میکند چندین پروژه را به صورت همزمان مدیریت کنند. این کار برای مدیریت وبسایتهای متعددی است که ارتباط کمرنگی با یکدیگر دارند. این ابزارها محدودیتهای خاص خود را دارند ازجمله هر سایت دارای شرایط امنیتی متفاوتی است و هر کدام یک نام دامنه سفارشی یا آدرس آیپی منحصر به فرد دارند. به صورت کلی سایتها دارای مجموعهای از ویژگیهای مختلف هستند که توسط افزونهها و قالبهای مختلف پیکربندی میشوند. در ابزارهای مدیریتی همپوشانی بسیار کمی وجود دارد که وردپرس مالتی سایت در این مواقع کارایی بهتر و همپوشانی بیشتری خواهد داشت.
چرا استفاده از یک ابزار مدیریت برای مدیریت همزمان چند سایت وردپرس لازم است؟
ابزار مدیریت وردپرس مدیریت چندین سایت وردپرس از یک داشبورد را آسان می کند. و شما را قادر میسازد تا:
- به سرعت نرم افزار وردپرس را در تمام وب سایت های خود به روز کنید
- به روزرسانی قالب ها و پلاگین را در وب سایت های خود ببینید و به راحتی آن ها را نصب کنید
- به طور خودکار از سایت های وردپرسی خود پشتیبان تهیه کرده و آن را در مکانی خارج از سایت ذخیره کنید
- کاربران، نظرات و سایر گزینه های وردپرس را مدیریت کنید
ابزار مدیریت چند سایت وردپرس به شما کمک می کند بدون ورود جداگانه به هر سایت، همه سایت های خود را تحت نظر داشته باشید.
چه یک کاربر شخصی باشید، چه یک فریلنسر یا یک آژانس، با استفاده از یکی از این ابزارها میتوانید در کمترین زمان و با اطمینان از عملکرد صحیح سایت های خود، در وقت صرفه جویی کنید.
ارائه خدمات نگهداری از وب سایت نیز یک ایده یک محبوب در تجارت آنلاین است. شما می توانید از این ابزارهای مدیریت سایت وردپرس برای کمک به رشد تجارت آزاد خود استفاده کنید.
بیایید نگاهی به بهترین ابزارها برای مدیریت همزمان چند سایت وردپرس از یک داشبورد بیندازیم.
1 – InfiniteWP
InfiniteWP ابزاری قدرتمند برای مدیریت سایت وردپرس است که برای آژانسها، توسعه دهندگان و فریلنسرها طراحی شده است.
با این ابزار میتوانید وب سایتهای نامحدود را به صورت رایگان مدیریت کنید. با این حال، نسخه رایگان این افزونه محدود به مدیریت افزونه، تم و به روزرسانی های اصلی وردپرس است. همچنین به شما امکان میدهد پشتیبانهای سایت درخواستی خود را ایجاد کنید، اما برای ذخیره آنها در مکان ذخیره سازی از راه دور به یک افزودنی پولی احتیاج دارید.
قدرت واقعی افزونه مدیریت چندین وبسایت از یک پیشخوان InfiniteWP، بعد از تهیهی نسخهی پولی آن نمایان میشود که بسیاری از ویژگیها را خواهد داشت مانند: استقرار آسان وب سایت، تنظیم وب سایت، مهاجرتها، اسکن بدافزار، نظارت بر زمان، گزارش های مشتری، مدیریت نظرات، انتشار پست ها و صفحات، تأیید اعتبار 2 عاملی، گزارش لینک خراب جستجوگر و موارد دیگر.
آنها همچنین به شما اجازه میدهند پلاگین را با مارک تجاری خود white-label بزنید، و مشتریان شما به جای InfiniteWP، آرم شما را میبینند.
InfiniteWP یک برنامه SaaS نیست. در عوض به شما امکان می دهد ابزار مدیریت وردپرس را مستقیماً در سایت خود نصب کنید. میتوانید آن را از طریق پلاگین نصب، از طریق cPanel نصب کنید یا به صورت دستی در سرور خود بارگذاری کنید.
پس از راه اندازی، میتوانید وب سایت هایی را که می خواهید مدیریت کنید اضافه کنید و سپس پلاگین InfiniteWP client را در آن وب سایت ها نصب کنید. این پلاگین مشتری وب سایت های شما را به پنل مدیریت InfiniteWP متصل میکند که به شما امکان کنترل بی حد و حصر سایت های مدیریت شده را می دهد.
2 – iThemes Sync
iThemes Sync نیز ابزاری قدرتمند برای مدیریت همزمان چند سایت وردپرس است که توسط افرادی در پس افزونه BackupBuddy آورده شده است. و به صورت یک نسخه رایگان محدود است که می توانید در 10 سایت از آن استفاده کنید.
نسخه رایگان به شما امکان میدهد به روزرسانی های وردپرس را از یک داشبورد مدیریت کنید. همچنین میتوانید قالب ها و افزونه ها را از WordPress.org یا با بارگذاری دستی آنها نصب کنید.
این افزونه همینطور یک رابط بصری آسان برای استفاده همراه دارد که مدیریت سایت را ساده میکند.
3 – Jetpack
افزونه Jetpack یک مجموعه افزونه قدرتمند است که دارای چندین ویژگی مدیریت سایت وردپرس است. برای شروع استفاده از جت پکبه یک حساب WordPress.com نیاز دارید. (تفاوت WordPress.com و WordPress.org چیست؟ را در بلاگ مشهد سئو بخوانید)
افزونه رایگان Jetpack به عنوان رابط بین وب سایت شما و سرورهای WordPress.com عمل میکند. برای مدیریت همه سایت های WordPress خود از داشبورد WordPress.com استفاده خواهید کرد.
با استفاده از نسخه رایگان جت پک قادر خواهید بود افزونه های وردپرس و به روزرسانی های اصلی را در همه وب سایت های خود مدیریت کنید. همچنین در زمان خرابی و محافظت اولیه در برابر حمله ویروس ها هم محافظت میکند .
با این حال، برای دریافت ویژگیهای بیشتر، میتوانید نسخهی پولی آن را تهیه کنید. برنامه هایی با ویژگی های مختلف از جمله پشتیبانگیری خودکار با Jetpack، اسکن بدافزار، رفع مشکلات امنیتی، گزارش فعالیت سایت و غیره…
4 – CMS Commander
CMS Commander یک ابزار مدیریتی وب سایت وردپرس پولی است. که میتوانید وب سایت های خود را از داشبورد CMS Commander مدیریت کنید و به مدیریت همزمان چند سایت وردپرس بپردازید. برای اتصال همه وب سایت های خود، باید یک client plugin در هر سایت نصب کنید.
این ابزار شامل تمام ویژگیهای معمول مانند به روزرسانی های با یک کلیک، مدیریت پشتیبان گیری، احراز هویت 2 عاملی، اسکنر بدافزار اصلی، مارک تجاری سفارشی و موارد دیگر است.
آنچه CMS Commander را کمی متفاوت از سایر ابزارهای این لیست میکند، ویژگیهای مدیریت محتوای آن است. که به شما امکان میدهد از منابع بیرونی مانند YouTube ، Flickr ، Yelp و موارد دیگر برای افزودن محتوا استفاده کنید.
این برنامه همچنین با spinning services به شما برای بازنویسی محتوا و ارسال آن به چندین وب سایت کمک میکند. برای بازاریابان شرکتهای افیلیت، ادغام با شبکههای همکاری در فروش معروف مانند آمازون، ShareaSale، کمیسیون و غیره را ارائه میدهد.
5 – MainWP
MainWP یک ابزار رایگان مدیریت وب سایت وردپرس است که توسط افزونههای پولی پشتیبانی میشود. و به عنوان یک افزونه مدیریت همزمان چند سایت وردپرس است که شما آن را در یک وب سایت جداگانه وردپرس نصب میکنید.
پس از آن، باید پلاگین MainWP child را در همه وب سایتهایی که میخواهید مدیریت کنید نصب کنید.
MainWP با مدیریت به روزرسانی آسان، نظارت بر زمان، اسکنر امنیتی مدیریت کاربر و محتوا و موارد دیگر ارائه میشود.
همچنین دارای قابلیتهایی برای چندین افزونه پشتیبانگیری محبوب وردپرس از جمله افزونه UpdraftPlus است که به شما امکان میدهد نسخه پشتیبان خود را همانطور که میخواهید مدیریت کنید. همچنین می توانید برنامه های افزودنی برای مقالات بارگذاری انبوه، گزارشهای مشتری، کنترل دسترسی و موارد دیگر را پیدا کنید.
6 – ManageWP
ManageWP ابزاری رایگان برای مدیریت وب سایت وردپرس است که به شما امکان میدهد تمام سایتهای وردپرس خود را از یک داشبورد مدیریت کنید.
داشبورد در وب سایت ManageWP میزبانی شده است و شما با نصب افزونه Worker در هر سایت، همه وب سایتهای خود را به هم متصل میکنید و میتوانید مدیریت همزمان چند سایت وردپرس را انجام دهید. این پلاگین به عنوان پلی بین وب سایتها و داشبورد ManageWP شما عمل میکند.
با استفاده از یک داشبورد میتوانید به روزرسانی تمام افزونه ها، قالب ها و پرونده های اصلی وردپرس را با یک کلیک خود نصب کنید. همچنین به شما امکان میدهد از داشبورد ManageWP نظرات خود را در مورد همه سایتهای خود تعدیل کنید.
قابلیت اصلی ManageWP رایگان بودن برای سایت های نامحدود است. با این حال، آنها تبلیغات و پیشنهاد برای افزونه های پولی را نیز ارائه میدهند. این برنامه شامل پشتیبان گیری خودکار و اسکن های امنیتی ماهانه به صورت رایگان است اما برای تهیه پشتیبان در زمان واقعی و اسکنهای امنیتی برنامهیزی شده خودکار به افزونه های پرداختی نیاز خواهید داشت.
از دیگر ویژگیهای قابل توجه میتوان به تجزیه و تحلیل عملکرد، نظارت بر زمان، رتبهبندی سئو و گزارشهای تاریخی کلیه فعالیتهای انجام شده توسط ManageWP در سایتهای شما اشاره کرد.
اگر یک نمایندگی هستید، گزارشهای مشتری این ابزار را میپسندید، که از طریق آن میتوانید برای در جریان گذاشتن مشتریان برایشان گزارش ارسال کنید. همچنین سرویس white label را ارائه میدهد که کاملاً مارک تجاری ManageWP را پنهان میکند و به شما امکان می دهد تجربه کاربری با نام تجاری خود را به مشتریان خود ارائه دهید.
7 – WP Remote
WP Remote راهی ساده برای مدیریت به روزرسانیها در تمام سایتهای وردپرسی شما ارائه میدهد. این یک ابزار اساسی مدیریت وردپرس است که دارای مجموعهای محدود از ویژگی ها نسبت به برخی دیگر از ابزارهای مدیریت همزمان چند سایت وردپرس در این لیست است.
WP Remote به شما امکان میدهد به روزرسانیهای وردپرس را برای هسته، افزونه ها و قالب ها نصب کنید. همچنین میتوانید از آن برای ایجاد پشتیبان گیری و بارگیری آنها در رایانه یا ذخیره آنها در AWS یا SFTP استفاده کنید.
8- The Hub
WPMU DEV’s Hub نیز ابزار فوقالعادهای برای مدیریت وبسایتهای چندگانه وردپرس است به کمک این ابزار بهسادگی میتوان تعداد زیادی از وبسایتها را کنترل و مدیریت کرد. همچنین میتوانید به مدیریت گردش کاری هر وبسایت نیز بپردازید.
کدام یک بهترین راه برای مدیریت همزمان چند سایت وردپرس است؟
انتخاب بهترین ابزار مدیریت وب سایت وردپرس کاملاً به نیاز شما بستگی دارد. ممکن است یک کاربر فردی که سایت های وردپرسی کمتری دارد راه حل آسان تر و ارزان تری بخواهد.
از طرف دیگر، اگر فریلنسر یا آژانس کاری هستید که برای مشتری کار می کند، پس می خواهید از ابزار های قدرتمندتر و پیشرفته تری استفاده کنید.
از نظر ویژگیها، سهولت استفاده و انعطافپذیری، InfiniteWP را بهترین ابزار مدیریت وردپرس میدانیم. که کاملا مناسب فریلنسرها، آژانس ها و توسعه دهندگان است.
اگر فقط میخواهید چند سایت را مدیریت کنید و به تمام ویژگیهای پیشرفته InfiniteWP نیازی ندارید، iThemes Sync یا Jetpack را برای مدیریت پایه وب سایت توصیه میکنیم.
امیدواریم این مقاله به شما کمک کند بهترین ابزارها را برای مدیریت همزمان چند سایت وردپرس پیدا کنید.
الان وقتشه!
جهت مشاوره و ساخت طراحی سایت حرفه ای و بهینه سازی سایت و تولید محتوا تماس بگیر
نویسنده
مدیر سایت
حمیده عابدی کارشناس کامپیوتر رشته نرم افزار هستم و مشغول کار در در زمینه طراحی سایت با وردپرس و آشنا به سئو و بهینه سازی سایت، تولید محتوا، برنامه نویسی HTML, CSS هستم.